torsdag 8 december 2016

Vecka 50

Veckans kom-ihåg, vecka 50


Måndag:  

Tisdag:
Lucia! De elever som ska vara med i luciatåget börjar kl 07.00 i musiksalen. Andra elever börjar kl 7.15 i vårt klassrum. Vi går gemensamt till idrotts-hallen. Föräldrar som vill komma och titta är välkomna direkt till idrottshallen kl 7.25. Lucia-tåget börjar kl 7.30. Alla slutar 13.40.

Onsdag:
Idrott. Glöm inte att ta med tvål och handduk. Du måste använda tvål när du duschar.
Samhällskunskap s 94-95.


Torsdag:
Idrott. Glöm inte att ta med tvål och handduk. Du måste använda tvål när du duschar.
Matte: Du ska kunna namnen på de olika geometriska figurerna. Ta hem ditt kuvert med figurerna så du kan träna på dem. Men glöm inte figurerna hemma för vi behöver dem i skolan.


Fredag:
Svenska: din saga ska vara inskriven i book-creator. Det innebär att du måste stanna på läxhjälpen för du behöver använda din iPad.


                                                                 Övrigt:         

·      Sjukanmälan på skolportalen.helsingborg.se, ni kan logga in med mobilt bank-id. Det är otroligt viktigt att ni sjukanmäler varje dag ert barn är borta från skolan. På så vis slipper jag ta tid från undervisningen för att gå och ringa till er.
·      Om ni vill tala med mig eller bara meddela mig något kan ni maila gunilla.nyman@helsingborg.se så hör jag av mig så fort jag kan.
·      Telefonnumret som ni kan sms:a till är 0708-770652. Det går bra att sms:a sjukanmälan om du inte kommer in på skola24.
·      Onsdagen den 21 dec slutar ni efter lunch, ca 12.30.
·      Torsdagen den 22 dec har vi terminens sista dag. Vi dansar juldanser och tittar på någon ”julig” filmsnutt. Ni slutar efter lunch.
·      Vårterminen börjar den 11 januari enligt schema, dvs ni går som en vanlig onsdag.

Vänligen

Gunilla Nyman

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar